zondag 11 mei 2014

Fatima Zorg en de Paastour.

Het blijft ons verrassen welke bedrijven en organisatie TOURtoDO gebruiken. Zoals musea, gemeenten, evenementenbureaus, bedrijven en vele andere organisaties. Van groot tot klein. Van zakelijk tot privé.
We ontvingen een leuke reactie van Fatima Zorg over een Paastour die zij georganiseerd hebben.

Hieronder het artikel wat Fatima Zorg geschreven heeft over de paastour in de nieuwsbrief.


Interactief eieren zoeken tijdens het paasweekend

Dit jaar organiseerde de dienst Vrije Tijd een heel nieuwe manier van eieren zoeken. Samen met Jos Scheve, van het iPad hulpteam, maakten zij een interactieve zoektocht met behulp van de iPad. Via de app TOURtoDO, konden cliënten met hun begeleiders het hele paasweekend op zoek gaan naar heerlijke paaseieren en paasschuimpjes. De maker van TOURtoDO, Leo Willems, zorgde dat Jos (kosteloos) premium gebruiker werd, zodat we alle reacties van de woningen konden inzien.

Hoe werkte de app?
Via de app kreeg de groep een foto van een plek op het terrein van Fatima Zorg, daarna werd er een hint gegeven. Als je de plek had gevonden, kon je aan de hand van de aanwijzing de plek van de eieren vinden. Tijdens het Koningsbal kreeg de woning die de eindvraag goed had en een ludieke foto had gemaakt een mooi voorjaarspakket voor de hele groep, de winnaar van dit pakket was Hoef 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten