zondag 1 februari 2015

Wat kost digitale gids App TOURtoDO?

TOURtoDO is een digitale gids in de vorm van een App met daarnaast een website om zelf rondleidingen, speurtochten en vele andere toepassingen te (laten) maken. Het wordt gebruikt door musea, gemeenten, evenementenbureaus, scholen en particulieren.
TOURtoDO kan "op maat" gemaakt worden, in de eigen huisstijl.

Voor TOURtoDO is geen "eigen IT" nodig, het werkt via "de Cloud" en is geschikt vanaf één enkele gebruiker tot en met toepassingen met tienduizenden gebruikers.

Maar wat kost TOURtoDO nu eigenlijk?
We hebben een prijsmodel voor iedere "smaak", variërend van grote organisaties en bedrijven tot ZZP'ers en particulieren.

Prijsmodellen
TOURtoDO kent vier prijsmodellen:
1. gratis
    of
2. per gestarte tour: €0,50
    of
3. per maand: €250
    of
4. per jaar: €2.500
De prijzen zijn zonder B.T.W.

Gratis uitproberen

Particulier, kleine of grote organisatie: wat altijd kan is gratis uitproberen. Rondleidingen, speurtochten en nog veel meer (wij noemen dat "tours") kunnen zonder kosten compleet in de "TOURtoDO bouwer" gebouwd en getest worden.
Zolang de tour op "test" staat sturen we geen rekening. Op die manier krijg je een goed beeld van wat TOURtoDO allemaal kan en of het datgene is wat jij of je organisatie nodig heeft.

Particulieren
Prijsmodel: gratis
Je gebruikt TOURtoDO voor bijvoorbeeld een feest, een straatspeeldag of afdelingsuitje.
Goed nieuws: het gebruik is dan gratis. Alles wat TOURtoDO kan is beschikbaar.
Het enige wat we van je vragen is een "like" als je blij met TOURtoDO bent of een e-mail als je er onverhoopt niet blij mee bent.

Festivals, seizoenbedrijven
Meest geschikt prijsmodel: €250 per maand.
Voor kortlopende activiteiten bij zakelijk gebruik kan TOURtoDO per maand ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan festivals, evenementenbureaus en campings die alleen in de zomer actief zijn.
Je betaalt €250 (plus de B.T.W. van 21%) per maand en je kunt alles van TOURtoDO gebruiken.
Meld ons via e-mail wanneer je wilt starten en eindigen en we zorgen voor de administratieve afhandeling.

Kleine bedrijven en ZZP'ers
Meest geschikt prijsmodel: €0,50 per gestarte tour.
Voor kleinere organisaties is ons aantrekkelijkste prijsmodel mogelijk "betaal pas als je klant betaalt heeft". Wij houden bij hoe vaak je klant je tour start. Iedere start kost €0,50 (plus de B.T.W.).
Een soort "no cure no pay" dus.
Na een maand sturen we je een factuur met daarop een overzicht van de gestarte tours.

Grote organisaties en bedrijven
Meest geschikt prijsmodel: €2.500 per jaar.
Voor grote bedrijven en organisaties is een vast bedrag per jaar met een maximum van 7.500 tours een praktische keuze. De kosten zijn vooraf in de begroting op te nemen en het is mogelijk om een contract te sluiten voor 1, 2 of 3 jaar.
 
Workshop
Een workshop leert je de ins en outs van TOURtoDO kennen. Het duurt een dagdeel, is voor maximaal 12 personen en kost €450.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten